Royal Run van paleis Soestdijk 27 augustus 2017

Ook dit jaar wordt de Royal Run weer gehouden in de tuinen en het bos van paleis Soestdijk. Het paleis is recent verkocht, dus misschien wordt dit wel de laatste keer.

Alle deelnemers lopen als een modern defilé eerst langs het beroemde bordes van het paleis en daarna via het park het Koninklijke bos is, dat het hele jaar gesloten is voor alle bezoekers, maar speciaal op deze dag voor de deelnemers wordt opengesteld. Het evenement bestaat uit drie onderdelen. De Kids Run, de individuele loop en als je gezellig met je collega’s wilt lopen de Rainforest Business Run.

Er zijn vier verschillende afstanden: de CAS kidsrun over 1300 m en voor de individuele lopers en de businesslopers: 3.5 km of 7.0 km of 10.5. km.

De Royal Run is een hardloopfeest. Het startschot wordt gegeven door het eeuwenoude kanon van de Stadskannoniers uit Amersfoort en er zijn jonkvrouwen en lakeien aanwezig om je welkom te heten of mee op de foto te gaan. Er is veel muziek en na afloop is er ruimte voor een drankje en/of hapje op het gezellige foodcourt gelegen direct na de finish. Ook kun je nog een bezoek brengen aan het paleis, waar gastheren en -vrouwen een rondleiding verzorgen.

De individuele inschrijving bedragen voor kinderen € 8,50 en voor volwassen € 19,50  inclusief toegang tot het park van Paleis Soestdijk. Ook bestaat de mogelijkheid het paleis zelf te bezoeken. Hiervoor kunnen apart, ook door de deelnemers aan de Royal Run, toegangskaarten worden gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge