Shoptip – Tassen van Elvy van ontwerpster en zangeres Laura Vlasblom

Elvy-tassenelvy tassen boom

 

Zangeres Laura Vlasblom is, naast haar zangcarriere, sinds 2013 gestart met haar eigen tassenlijn Elvy. Zij heeft in eerste instantie gekozen voor een leren crossover uitgaanstasje voor festivals, concerten, bioscoopbezoek etc., omdat zij tegemoet wilde komen aan de toenemende vraag naar kleine tasjes voor een relatief kleine prijs.

De Elvy Janis Little Festivalbag is een oud retrotasje, ooit gebruikt in de Tweede Wereldoorlog als Pools munitietasje en later in de countrywereld om vrij te kunnen linedansen. Maar de Janis- en Rihannatasjes zijn ook heel handig om je mobiel, lipgloss en wat geld makkelijk mee te kunnen nemen naar een dancefestival of bijvoorbeeld voor een wandeling in het bos of op het strand. Elvy zebra pl. content

Laura ontwikkelt een complete tassenset met 3 tassen (small, medium en large) die elke vrouw nodig heeft.

De Elvytassen zijn allemaal vernoemd naar Laura’s favoriete rockzangeressen zoals Janis Joplin en Alanis Morissette. Elvy heeft de Janis Festivalbag in diverse kleuren, van zwart tot mooi diep cognac, en in diverse prints, van zebra tot cow en nog veel meer. Ook een leuk detail, er zit een gitaar in het logo, een knipoog naar haar vak in de muziek.

De tasjes zijn sympathiek geprijsd van €39,95 tot €59,95!

Elvy tassen zijn te koop in diverse boetieks, conceptstores, lederwaren- en schoenenzaken in geheel Nederland.

elvy tassen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge