Slapen in je eigen strandhuisje van slaapstrandhuisje.nl

slaapstrandhuisje

Lekker genieten van de zon terwijl je kids spelen op het strand. In deze slaapstrandhuisjes kom je heerlijk tot rust. Boek nu een eigen strandhuisje. 

Deze bijzondere strandhuisjes liggen in een beschutte baai dichtbij Vlissingen. Uitwaaien, zonnen, een duik in zee, er gaat geen dag voorbij zonder dat heerlijke strandgevoel. Kinderen hebben er de tijd van hun leven! Wat is er mooier dan ’s morgens wakker worden en meteen met je blote voetjes in het zand staan? En als je zin hebt in vertier, dan kun je gemakkelijk naar de stad en boulevard van Vlissingen lopen.

slaapstrandhuisje-3

De huisjes:

De huisjes zijn geschikt voor 4-6 personen (maximaal 4 volwassenen). Meer informatie over de indeling van de huisjes vind je op Slaapstrandhuisje.nl/nl/slaapstrandhuisjes. Ieder huisje heeft vrij uitzicht op zee en beschikt over een veranda. In het huisje zijn vier eenpersoonsdekbedden en kussens aanwezig, evenals keukengerei e.d. Niet aanwezig zijn; bedlinnen, baddoeken, handdoeken en theedoeken. Wel is het mogelijk om bedlinnen bij te boeken.

Dit krijg je allemaal:

  • Gratis parkeren op de parkeerplaats
  • Gratis vervoer van je bagage naar het strand (tussen 14.00-16.30 uur)
  • Gratis brochure met uitjes in de regio
  • Gratis WiFi bij de receptie

Reserveren:

Reserveren kan via de website Slaapstrandhuisje.nl/nl/reserveren Je kunt ook telefonisch reserveren via (0118) 470386.

slaapstrandhuisje geheel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge