Snelle brownie monchou kersen taart

Deze overheerlijke brownie monchou taart is echt super lekker en heel makkelijk om te maken, dit is gegarandeerd een succes op iedere verjaardag!

Wat heb je nodig:

  •  Monchou taartmix (van Dr. Oetker)
  • 200 gram Monchou (2 pakjes)
  • Browniesmix (van HomeMade)
  • 250 ml slagroom
  • 430 gram Taart & Vlaaifruit kersen
  • chocolade krullen of amandelen (als garnering als je dat wilt)

Hoe maak je het:

  • Vet een springvorm van 20 cm in met bakspray of bedek de bodem met bakpapier.
  • Bereid de browniemix volgens de verpakking, wij hebben die van HomeMade gekozen omdat daar alleen water aan toegevoegd hoeft te worden, lekker makkelijk dus!
  • Laat de brownie vervolgens helemaal afkoelen in de springvorm, dit duurt wel even, dus het handigst is om dit wat eerder te maken.
  • Bereid van de Monchou taartmix alleen het gedeelte voor de vulling (dus niet het bodemgedeelte!) en verdeel dit in de springvorm over de brownie. Zet de springvorm vervolgens in de koelkast en laat dit minstens 2 uur opstijven.
  • Verdeel de kersen over de taart, je kunt eventueel nog garneren met chocoladekrullen of amandelen.
  • Haal een broodmes langs de binnenkant van de springvorm zodat de zijkanten mooi los komen van de vorm.
  • Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge