Strandtent De Zeemeeuw in Noordwijk beste Strandpaviljoen 2015

strandpaviljoen- de-zeemeeuw  strandpaviljoen-de-zeemeeuw- noordwijk

De Zeemeeuw in Noordwijk heeft donderdag 2 juli de prijs gewonnen voor het Beste Strandpaviljoen van 2015.

De winnaar wordt bepaald door een vakjury en bezoekers van strandtenten. De bezoekers  bracht enveel stemmen uit op de Zeemeeuw en gaven hoge punten voor het aanbod, de kwaliteit van het food & beverage aanbod, de schoonheid, de betrokkenheid van de ondernemers en de uitstraling van het strandpaviljoen. De vakjury kon zich hier uitstekend in vinden en roemde in het bijzonder de bedrijfsvoering en de gastvrijheid.

Naast de prijs voor het Beste Strandpaviljoen van 2015, werden ook de winnaars van het schoonste paviljoen van het jaar, het beste paviljoen per provincie en het beste zoetwaterpaviljoen van Nederland bekend gemaakt.

Schoonste Strandpaviljoen 2015:  Strandpaviljoen Thalassa (Zandvoort) Starndpaviljoen Thalassa in Zandvoort scoorde de titel van Schoonste Strandpaviljoen 2015. “De ontspannen sfeer, gecombineerd met een schone omgeving en bevlogen ondernemers, creëert een sfeer waar iedereen welkom is. Als prima gastheer faciliteren zij hun gasten met mooie en slimme afvalvoorzieningen”, aldus de vakjury.

Thalassa zandvoort

Beste strandpaviljoens per kustprovincie Verder werden de beste paviljoens per kustprovincie bekend gemaakt. In Friesland (De Friese Waddeneilanden) kwam Heartbreak Hotel op Terschelling als beste uit de bus. In Noord-Holland won paviljoen De Deining in Castricum, terwijl in Zuid-Holland  net als vorig jaar De Zeemeeuw in Noordwijk aan Zee de titel in de wacht sleepte als beste van de provincie. Breskens aan Zee in Breskens ontving de prijs voor beste strandpaviljoen van Zeeland.

Zoetwaterpaviljoen De titel voor het Beste Zoetwaterpaviljoen 2015 werd gegeven aan Sunrise Beachclub in Best.

sunrise beach club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge