Swipe een lekker gerecht met Familieweekmenu.nl

familieweekmenu

Ben jij ook zo iemand die elke dag weer moeite moet doen om te bedenken wat jullie nu weer eens zullen gaan eten? En kom je telkens op dezelfde recepten uit? Daar hebben ze nu een handige website voor bedacht: familieweekmenu.nl.

Op Familieweekmenu krijg je simpele en lekkere recepten voorgeschoteld die afgestemd zijn op jouw gezinssamenstelling, jullie persoonlijke eet voorkeuren én die rekening houden met je tijd.

Nadat je een kookpaspoort hebt aangemaakt en door een aantal recepten bent ‘geswiped’, ontvang je een persoonlijk weekmenu. Deze kun je overigens ook nog zelf aanpassen naar andere gerechten. Indien je tevreden bent met je weekmenu, dan klik je op de knop boodschappenlijstje en worden alle benodigde ingrediënten handig in een overzicht getoond. Het is alleen jammer dat je dit lijstje niet meteen kunt printen op een handzaam formaat via een print button. Je kunt via de printfunctie in je browser wel printen, maar dan komen er voor een volledig weekmenu al gauw 4 bladzijden uit de printer gerold.

Nog een klein nadeel is dat het weekmenu maar uit 5 dagen bestaat, wij hadden het zelf wel erg handig gevonden als je ook voor het weekend menu’s had kunnen kiezen.

 

Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is naar de supermarkt te gaan om ze te kopen.Dus geen uren dwalen meer door de supermarkt terwijl je je afvraagt wat je nu weer moet eten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge