Tentoonstelling Palace in Wonderland en high tea op Paleis Soestdijk zondag 26 juli

Palace-site

Speciaal voor Ditjes en Datjes is een combinatie van de tentoonstelling en een koninklijke high tea op Paleis Soestdijk georganiseerd.

Tijdens deze zomer presenteren zeven gevierde hedendaagse kunstenaars nieuwe tijdelijke kunstwerken in de landschapstuin van Paleis Soestdijk. De zeven kunstwerken zijn gecreëerd door Zoro Feigl, Sharon Houkema, John Körmeling, Reinier Lagendijk, Ingrid Mol, André Pielage en Benjamin Verdonck. Een wandeling door de tuin wordt een soort ontdekkingsreis, een tocht langs een aantal attracties die een verbinding legt tussen de geschiedenis, het heden en de toekomst van Soestdijk.

Aansluitend aan je tentoonstellingsbezoek kun je genieten van een koninklijke high tea. Je kunt genieten van een vorstelijke High Tea, die wordt geserveerd met hartige en zoete heerlijkheden.

Ook kleine prinsen en prinsessen kunnen genieten van onze High Tea. Deze wordt geserveerd met thee of limonade en aangepaste lekkernijen.

Dit arrangement is inclusief toegang tot het Paleis, het park en een Koninklijke High Tea. Bezichtiging van het paleis is mogelijk tussen 11.00 en 17.00 uur. Wij adviseren 1 uur à 1,5 uur hiervoor uit te trekken. De High Tea wordt geserveerd in de Oranjerie vanaf 14.30 uur en is beschikbaar vanaf twee personen.

palace in wonderland  Afternoon_Tea 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge