Tips tegen schurende bovenbenen

   

We hebben inmiddels al een paar dagen warm weer, dus tijd voor rokjes en jurkjes! Maar door die warmte kunnen je bovenbenen behoorlijk geïrriteerd raken aan de binnenkant, doordat ze continue tegen elkaar wrijven tijdens het lopen. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, zodat je gewoon je rok of jurk kan dragen met dit warme weer!

 • Deodorantroller
  Rol er even mee op de binnenkant van je bovenbenen en je zult merken dat je veel minder last zult hebben van irritaties of wrijvingen. En het ruikt ook nog eens enorm fris!
 • Oude panty
  Knip een oude panty af, zodat je het als ‘broekje’ onder een driekwart rok of jurk aan kan trekken. Zorg er wel voor dat je ‘em niet te hoog afknipt – iets boven je knieën is het beste – aangezien die andere gaat oprollen.
 • Primer
  Het is het ideale product om je make-up de hele dag te laten zitten, maar kan ook een wondermiddel zijn voor te bovenbenen. De meeste primers bevatten namelijk siliconen, waardoor er een soort laagje op je benen komt. Hierdoor zal je minder snel gaan zweten, wat ook weer bevorderlijk werkt voor de wrijving tussen je benen.
 • Body Patch
  Een Body Patch is een pleister die je op de gevoelige huid kunt plakken. Het werkt als een soort van tweede huid, is zonder al te veel pijn te verwijderen en kan meerdere malen hergebruikt worden. Je kunt de body patch na gebruik wassen, zodat deze weer helemaal schoon is voor een nieuwe ronde. Ze kosten ongeveer 7 euro.
 • Vaseline of sudocrème
  Vaseline schijnt ook te helpen omdat dat de wrijving verminderd. Wij hebben ook wel eens sudocrème gebruikt en dat werkt ook, zeker als het al geïrriteerd is, dan verlicht dit enorm.
 • Anti schuur dijbeen banden
  Deze banden lijken op de hold-ups maar dan ontbreekt het panty gedeelte maar je kunt ze ook vergelijken met een hele brede kousenband. Wij vonden ze o.a. bij Aliexpress.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge