TV-tip – spannende serie bij SBS6 – De Jacht

de-jacht-2016

SBS6 zendt vanaf vanavond de spannende misdaadserie De Jacht uit. Rechercheur Lea Smid (Loes Haverkort) maakt samen met ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf (Fedja van Huêt) jacht op seriemoordenaars. Loes Haverkort werd voor deze rol al genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Actrice Televisiedrama. De Jacht is vanaf maandag 23 mei wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6 met dubbele afleveringen.

De Jacht begint als in het bos het lijk wordt gevonden van een jonge vrouw. De zaak wordt toegewezen aan de doortastende, jonge rechercheur Lea Smid. De vreemde houding waarin de jonge vrouw ligt, maakt dat zij ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf inschakelt. Samen blijken ze een sterk duo, waarvan de methoden en de aanpak nogal eens afwijken van het normale politieonderzoek.

De eerste twee afleveringen van De Jacht gingen afgelopen najaar in voorpremière tijdens het Nederlands Film Festival. Deze bloedstollende serie is een Nederlandse remake van de succesvolle Deense serie Den som dræber (Those who kill). Naast Van Huêt en Haverkort spelen ook Mark Rietman, Nasrdin Dchar, Sallie Harmsen en Maria Kraakman een rol in de serie. De regie is in handen van Will Koopman.

Dubbele afleveringen vanaf maandag 23 mei om 20.30 uur bij SBS6

de-jacht 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge