TV-tip – de wereld rond in 6 stappen

wereld rond in 6 stappen

Net5 is gestart met een nieuw tv programma De wereld rond in 6 stappen. Dit programma is gebaseerd op de theorie van ‘Six degrees of separation’.

Volgens de theorie van ‘six degrees of separation’ is iedereen op de wereld met elkaar verbonden in maximaal zes stappen. Via zes connecties, vrienden van vrienden, ben je gelinkt aan beroemdheden als Doutzen Kroes of Obama. In het programma gaat elke week een ander bekend duo de uitdaging aan om te kijken of er een connectie is tussen een willekeurig persoon ergens op een afgelegen plek op aarde en een vooraf gekozen internationale bekendheid. Elk duo reist door verschillende tijdszones en met verschillende vormen van transport om hun avontuurlijke missie te laten slagen binnen een week. De eerste vijf duo’s zijn bekend en bestaan uit Ryanne van Dorst (Elle Bandita) en Zarayda Groenhart, Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber, Arjen Lubach en Tex de Wit, Bridget Maasland en Patty Brard en Tatum Dagelet en Jennifer de Jong.

Rockchick Ryanne van Dorst en presentatrice Zarayda Groenhart moeten van een verlaten rijstveld in Thailand bij de beroemde Sharon Osbourne in Beverly Hills uit zien te komen. En acteurs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber krijgen de opdracht om vanaf de woeste savanne in Kenia op zoek te gaan naar ex-Baywatch actrice en sekssymbool Pamela Anderson in Los Angeles.

Vanaf zondag 1 mei om 20.30 uur te zien bij Net5.

wereld rond in 6 stappen sharon ozbourne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge