Vega pizza met pesto, geitenkaas en aubergine

pesto-pizza

Weer eens een keer wat anders dat de pizza’s met salami of ham. Deze vegetarische pizza is heerlijk en heel makkelijk te maken.

Ingredienten:

  • kant en klare pizzabodem (of zelf maken)
  • groene pesto
  • geitenkaas
  • 1 aubergine
  • rode ui
  • basicilicum

Bereidingswijze:

  • Besmeer de pizzabodem met een dun laagje pesto en wat verkruimelde geitenkaas en bak in 10 minuten af in een voorverwarmde oven van 175 graden.
  • Snij de aubergine in plakken en bestrijk beide kanten met olijfolie. Grill de aubergine vervolgens aan beide kanten in een grillpan of pan met anti-aanbaklaag.
  • Beleg de pizza met de gegrilde aubergine, bestrooi met extra geitenkaas en beleg met heel dun gesneden rode ui en zet hem nog even in de oven tot de kaas is gesmolten.
  • Bestrooi vlak voor serveren met basilicum.

En klaar is je vega pizza! Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge