Dit weekend de “open studio dagen” in Hilversum

Dit jaar is alweer de 10e keer dat in Hilversum de Open Studio Dagen plaatsvinden en mediastad Hilversum haalt alles uit de kast tijdens deze 10e editie op zaterdag 9 en zondag 10 september. Jong en oud kunnen zien en ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN’ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen.

De route van de Open Studio Dagen op het Media Park begint op de André van Duinboulevard. Hier krijg je een programma overzicht van alle programmaonderdelen en een makkelijke plattegrond van park en stad, zodat je goed je eigen route kan uitstippelen. Wil je nu alvast van tevoren je route uitstippelen, dan kun je terecht bij de speciale app die te downloaden is via app.openstudiodagen.nl.

In totaal zijn er maar liefst 50 spots met activiteiten van AVROTROS, BNN-VARA, RTL Nederland, NPO ,NOS, NTR, EO en Omroep MAX.
Het weekend biedt voor elk wat wils: van het bekende kijkje achter de schermen en het spotten van BN’ers tot de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld tijdens VR- experiences en workshops.
Ook wie zichzelf als dé nieuwe presentator ziet of gewoon wil weten hoe het voelt om te presenteren, kan terecht bij de Open Studio Dagen. Diverse omroepen bieden de kans om achter een presentatiedesk plaats te nemen. Degenen die liever achter de schermen blijven, kunnen zich onder meer uitleven met het maken van een radiospot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge